اداره پذیرش و ثبت نام
نام:

محل کار:
شماره تلفن داخلی:

ثبت نام در دانشگاه به دو شکل انجام می گردد:
۱- ثبت نام ترمی برای دانشجویان فعال (مشغول به تحصیل) که در هر ترم با زمان بندی خاص بر حسب سال ورود دانشجو و به صورت اینترنتی صورت می گیرد و با دوره حذف و اضافه همراه است.
۲- ثبت نام دانشجویان ورودی دانشگاه

این نوع ثبت نام بعد از اعلام اسامی پذیرفته شدگان هر آزمون و طبق زمان بندی مرکز آزمون در دانشگاه انجام می شود. زمان ثبت نام مطابق با جدول زمانی سازمان مشخص می شود.
در این شکل از ثبت نام تیمی متشکل از اسامی ذیل فعالیت می نمایند:
۱- بررسی وضعیت نظام وظیفه دانشجویان توسط اداره مشمولان دانشگاه
۲- بررسی مدرک تحصیلی فرد پذیرفته شده توسط کارشناس اداره آموزش
۳- بررسی مدارک لازم جهت ثبت نام
۴- ارائه واحدهای درسی از پیش تعریف شده توسط گروه آموزشی مربوطه با رعایت ضوابط ذیل:
– حتی المقدور کلاس های درسی دانشجو در کمترین زمان در هفته برگزار شود.
– سقف ظرفیت کلاس ها متناسب با موازین آموزشی باشد.
– پراکندگی و فشردگی در ارائه دروس به چشم نخورد.
– ارائه واحد در ترم اول توسط دانشگاه انجام می شود و از ترم دوم به اختیار دانشجو است.
– دروس پیش دانشگاهی دانشجو الزاما در ترم اول و با دقت ارائه شود.
۵- بررسی میزان شهریه دانشجو توسط عوامل امور مالی دانشگاه و پرداخت آن توسط دانشجو
۶- ارائه برگه انتخاب واحد به دانشجو آخرین مرحله ثبت نام یک پذیرفته شده تلقی می شود.
در ثبت نام دانشجویان فعال (مشغول به تحصیل) رعایت نکات زیر در مورد سقف مجاز سنوات تحصیلی الزامی است :
– سنوات مجاز تحصیلی برای دانشجویان کاردانی (پیوسته و ناپیوسته) و کارشناسی ناپیوسته ۳ سال (یا به عبارتی ۶ترم تحصیلی) می باشد.
– سنوات مجاز تحصیلی برای دانشجویان کارشناسی ۵ تا ۶ سال (یا به عبارتی ۱۲ترم تحصیلی) می باشد.

لذا دانشجویان محترم بایستی برنامه آموزشی و درسی خود را به نحوی تنظیم کنند که در مدت زمانی کمتر از زمان ذکر شده دوره تحصیلی خود را به اتمام برسانند.

در این بین رعایت مقررات ذیل در تسریع طی دوره آموزشی دانشجو موثر است:
۱- حتی المقدور در هر ترم کمتر از حد یا سقف انتخاب ننمایند (۲۰ واحد و ۱۴ واحد برای مشروط).
۲- در هر ترم حتی المقدور در هیچ امتحانی غیبت نداشته باشند (یا هر عامل دیگری که سبب شود از امتحان یک درس محروم شوند).
۳- در صورت مساعد بودن شرایط از ترم تابستانی استفاده نمایند.
۴- از مرخصی تحصیلی تا حد ممکن استفاده نکنند.
۵- خذف ترم نداشته باشند.
۶- با توجه به بخشنامه اخیر در خصوص ماده ۲۳ آیین نامه آموزشی استفاده لازم را در خصوص اخذ دروس پیش نیاز بنمایند.

دانشجویان مشمول توجه داشته باشند چنانچه بعد از مدت زمان مذکور (سقف مجاز تحصیلی) نتوانند فارغ التحصیل شوند بدون مدرک و با همان مدرک اولیه (دیپلم یا پیش دانشگاهی) به نظام وظیفه معرفی خواهند شد.

از عمده ترین مباحث آموزشی بحث روی معدل دانشجو است.